Traumaverwerking

Samen zetten we de gevolgen van traumatische ervaringen om in groei.

Posttraumatische groei

Veelvoorkomende klachten zijn vaak het gevolg van eerdere traumatische ervaringen. Denk aan:

  • Burn-out
  • Chronisch uitstelgedrag
  • Slaapproblemen
  • Relatieproblemen
  • Onzekerheid
  • Aanhoudende neerslachtigheid
  • Geen grenzen kunnen stellen

Door verwerking van het onderliggende trauma, kunnen we veel van deze klachten verlichten. Zo zetten we de gevolgen van traumatische ervaringen om in groei.

Dat kan alleen met persoonlijke verbinding, vertrouwen en de juiste expertise. Daarom werkt Healing Tribe met een groot netwerk therapeuten en coaches gespecialiseerd in een breed scala aan methodes van traumaverwerking. Neem geheel vrijblijvend contact op. In gesprek vinden we samen een coach of therapeut die bij jou past.

Neem contact op

Onze missie is om trauma ‘gewoner’ en herkenbaarder te maken. Om handvatten aan te reiken daar zelf iets aan te kunnen doen. Gelukkig is het met de nieuwste methodes en technieken lang niet altijd nodig om terug te gaan naar de gebeurtenis zelf. Door te werken met de wijsheid van ons lichaam en gebruik te maken van onze goed ontwikkelde gezonde delen, kunnen we samen veel bereiken. We richten ons graag en met enthousiasme op wat bekend staat als posttraumatische groei.

Dan wordt het leven weer een beetje makkelijker, dan krijgt de potentie in jou weer een kans, dan geef je ruimte aan je levensenergie en neemt de vitaliteit en gezondheid toe.

Hopelijk heb je gevonden wat je zocht op onze site. Ik kan me voorstellen dat je nog vragen hebt over jouw specifieke situatie. Voel je vrij om ons te mailen of te bellen. Dan kijken we samen wat we voor je kunnen betekenen.

06-50 21 00 13

lienet@thehealingtribe.nl