Trainingen

Trainingen en workshops voor mensen die met mensen werken.

Persoonlijke en professionele ontwikkeling

Omdat we elke dag ervaren dat alles met alles samenhangt, vind je in onze trainingen al onze expertise terug: onder meer over communicatie, persoonlijke ontwikkeling, traumaverwerking en de kracht van taal. Onze systemische blik maakt dat we ook voorbij het individu kijken en deze in een wijder perspectief zien. Dat geeft rust en biedt waardevolle inzichten.

Als trainers zijn we door de wol geverfd. Niet alleen deskundig op ons vakgebied, ook in staat veiligheid en diepgang te creëren in de groepen waar we mee werken. Belangrijke voorwaarden om stappen te zetten in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Op dit moment hebben we enkele krachtige en waardevolle trainingen in ontwikkeling. Hierin verwerken we de nieuwste inzichten over hoe we onze gezondheid bevorderen.

Naast onze eigen trainingen geven we regelmatig trainingen in organisaties. Uiteraard met dezelfde kwaliteit en inzet van onze deskundigheid.

Een overzicht van onze trainingen

No items found

Neem contact op

Wij geloven dat ieder mens vele talenten heeft; aan de oppervlakte, maar ook talenten die dieper liggen. Onze inzet is om ruimte te geven aan de potentie die in ons leeft. Dit komt terug in ons gehele aanbod: ons werk met trauma, storytelling, een-op-een coaching en trainingen.

Hierdoor ontwikkelen we een wijdere blik op wat het leven ons te bieden heeft; een wijder landschap.

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We leren je graag beter kennen om samen te vinden wat we voor jou kunnen betekenen.

Hopelijk heb je gevonden wat je zocht op onze site. Ik kan me voorstellen dat je nog vragen hebt over jouw specifieke situatie. Voel je vrij om ons te mailen of te bellen.

06-50 21 00 13

lienet@thehealingtribe.nl