Overig

Groeistuipen bij The Healing Tribe

By June 8, 2020 June 27th, 2020 No Comments

Groeistuipen bij The Healing Tribe

Stephan 8 June 2020 Nieuwsbericht

In oktober 2019 zijn we vol goede moed gestart met onze activiteiten. Vijf mensen die elkaar gevonden hadden in een gemeenschappelijke visie op trauma, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Over belangstelling hebben we inmiddels niet te klagen. Steeds meer mensen kennen ons en weten ons te vinden. En toch gaan we niet in deze samenstelling verder. Ondanks alle idealen, positieve intenties en inzet, komen we met elkaar niet tot een vorm van samenwerking die voor allen tot tevredenheid leidt. Het is aanleiding voor Silvia Blaauboer, Alfred Petrie en Erik van Veenendaal om niet verder te gaan met The Healing Tribe en zij vervolgen zelfstandig hun eigen weg. Het is een leerzame tijd geweest en we wensen hen veel succes in hun verdere loopbaan!

Voor mij als oprichter is dit een moment om de visie, het aanbod en de vormen van samenwerking opnieuw te overdenken.
Een breed aanbod op het vlak van traumaverwerking en persoonlijke ontwikkeling blijft het hoofddoel. Trauma gewoner en het leven wat makkelijker maken ook. Meer diversiteit en verbinding met lokaal werkende therapeuten en coaches wordt belangrijker. Binnenkort verwelkomen we daarom Dorien van den Dool, een zeer ervaren lichaamsgerichte therapeut die onder andere veel met kinderen werkt. Daar zijn we blij mee! De aanpassingen zullen spoedig op de site zichtbaar zijn.

De weg van A naar B is zelden een rechte lijn. Dat geldt voor het verwerken van trauma’s, voor het ontwikkelen van talenten en voor persoonlijke ontwikkeling in het algemeen. We komen hindernissen tegen en daar zoeken we een antwoord op. Antwoorden die ons rijker en veerkrachtiger maken. En dat geldt dus ook voor de groei en ontwikkeling van The Healing Tribe. Het avontuur gaat verder!

 

Stephan